ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 9-15.9.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ 9-15.9.2019

Διατηρούνται ευνοϊκές οι συνθήκες για αστάθεια και το επόμενο 48ωρο (Δευτέρα – Τρίτη) με απογευματινές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Κατά τ΄ άλλα, άνοδος της θερμοκρασίας από την Τετάρτη ενώ δεν διαφαίνεται μέχρι και τουλάχιστον τα μέσα του μήνα αλλαγή καιρού.

Πιο αναλυτικά, την Δευτέρα και την Τρίτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά με μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες, η θερμοκρασία στους 30 βαθμούς. Οι άνεμοι ΔΒΔ σχεδόν μέτριοι 4 και πιθανόν πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο θα φτάσει στα ηπειρωτικά και τους 35 βαθμούς. Οι άνεμοι γενικά ΒΔ 3 με 5 μποφόρ.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο φαίνεται να κυλά με καλοκαιρία και ζέστη για την εποχή.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση