ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Μπόρες και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε το νέο 24ωρο (Δευτέρα 1η Ιουνίου). Ενίσχυση των ανέμων έως ισχυροί 6 μποφόρ. Την Τρίτη και την Τετάρτη η αστάθεια φαίνεται να απασχολεί μόνο τα ορεινά. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο μέρα με την ημέρα, στο τέλος της εβδομάδας θα φτάσει τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020, περιμένουμε λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνές με μπόρες και τοπικές βροχές. Στα κεντρικά και νότια θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4, σε ενίσχυση σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς στα πεδινά και από 10 έως 19 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τρίτη και την Τετάρτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις με απογευματινές μπόρες στα ορεινά, οι βορειοδυτικοί στα 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία σε νέα μικρή άνοδο.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση