ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΪΟΥ 2020

Ένα ακόμα 48ωρο (Δευτέρα-Τρίτη 18-19/5) με πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης. Υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, καθώς και της σκόνης, από την Τετάρτη. Έτσι την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία θα επανέλθει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα με πιθανότητα βροχών κυρίως στα ηπειρωτικά την Παρασκευή.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, περιμένουμε αραιές νεφώσεις και σκόνη. Οι άνεμοι νότιοι 2-4, στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς στα πεδινά και από 16 έως 34 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τρίτη, περιμένουμε σκόνη, η θερμοκρασία διατηρείται σε υψηλά επίπεδα.

Την Τετάρτη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και υποχώρηση της σκόνης, οι άνεμοι στρέφονται σε δυτικούς και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Πέμπτη & την Παρασκευή, πιθανότητα για τοπικές βροχές κυρίως την Παρασκευή στα ηπειρωτικά, η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση