ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 2- ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 2- ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Με ήπιες γενικά καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου με κρύο τις βραδυνές – πρωινές ώρες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κατά την διάρκεια της ημέρας. Πιθανή ατμοσφαιρική διαταραχή να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο τέλος της εβδομάδας.

Πιο αναλυτικά:

Την Δευτέρα, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, βαθμιαία θα αυξηθούν με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών κυρίως στα βορειότερα του νομού. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία σε πτώση στους 16 βαθμούς.

Την Τρίτη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί από 3 έως 19 βαθμούς.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις κυρίως από το απόγευμα της Τετάρτης. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα βόρεια ανατολικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 19 με 20 βαθμούς.

Την Παρασκευή και το Σάββατο η πιθανή εξέλιξη του καιρού είναι, κατά περιόδους βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από νοτιοδυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι και πιθανόν ισχυροί (Παρασκευή) 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές, σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση