ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 – ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 – ΠΕΜΠΤΗ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού περιμένουμε το νέο 24ωρο (Κυριακή 24 Νοεμβ.) με κύρια χαρακτηριστικά τους πολύ θυελλώδεις ανέμους και τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τη νύχτα της Κυριακής προς την Δευτέρα τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά. Την Δευτέρα αν και ο καιρός αρχικά θα παρουσιάσει ύφεση θα επιδεινωθεί εκ νέου κατά την διάρκεια της ημέρας με κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες.

Αναλυτικά, το Κυριακή 24 Νοεμβρίου, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Το βράδυ θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν ισχυρές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς στα πεδινά και από 11 έως 16 στα υπόλοιπα ημιορεινά – ορεινά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί θυελλώδεις 8-9 και πιθανόν 10 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν και στα χερσαία.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Δευτέρα, κακοκαιρία με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία σε πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τρίτη, περιμένουμε βελτίωση του καιρού, με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί κάτω από τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές. Άνεμοι και θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος, την Πέμπτη κατά πάσα πιθανότητα θα επικρατήσει βροχερός καιρός

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση