ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23-24 – ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 23-24 – ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ 2020

Καλός και δροσερός ο καιρός το Σαββατοκύριακο, με πιθανότητα για τοπικές μπόρες στα ηπειρωτικά – ορεινά το Σάββατο. Τη νέα εβδομάδα το χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι απογευματινές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Αναλυτικά, το Σάββατο 23 Μαΐου 2020, περιμένουμε λίγες νεφώσεις περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά – ορεινά με πιθανότητα για τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς στα πεδινά και από 11 έως 21 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά – ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς στα πεδινά και από 11 έως 20 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Δευτέρα και την Τρίτη περιμένουμε απογευματινές μπόρες στα ηπειρωτικά – ορεινά, η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Την Τρίτη οι βορειοδυτικοί θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη περιμένουμε αρκετές νεφώσεις με μπόρες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Τοπικές βροχές δεν αποκλείονται και στις υπόλοιπες περιοχές.

 

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση