ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 – ΚΥΡΙΑΚΗ 24.11 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 20:40)

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 – ΚΥΡΙΑΚΗ 24.11 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 20:40)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΛΤΙΟΥ 20:40

Σοβαρή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός το νέο 24ωρο (Τετάρτη 20 Νοεμβ.), με βροχές και καταιγίδες, τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά εν δυνάμει επικίνδυνα . Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Πέμπτη με τα εντονότερα να εντοπίζονται κυρίως από το μεσημέρι.

Αναλυτικά, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, περιμένουμε κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς στα πεδινά και από 11 έως 17 στα υπόλοιπα ημιορεινά – ορεινά. Οι άνεμοι αρχικά νότιοι έως ισχυροί 6 μποφόρ, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί σε εξασθένηση.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Πέμπτη, περιμένουμε αρχικά νεφώσεις με βροχές, από το μεσημέρι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Την Παρασκευή, περιμένουμε άστατο καιρό με μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες, σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν και μέχρι το απόγευμα θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Το Σάββατο, θα επικρατήσουν νεφώσεις χωρίς να προβλέπονται βροχές.

Την Κυριακή, η μέρα θα κυλήσει χωρίς βροχές, ωστόσο από το βράδυ περιμένουμε σοβαρή κακοκαιρία.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση