ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 – ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Μεταβολή του καιρού περιμένουμε το νέο 24ωρο (Τετάρτη 5 Φεβ.). Κατά την διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση. Τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα και την Πέμπτη θα περιοριστούν.

Αναλυτικά, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, περιμένουμε νεφώσεις με βροχές κατά βάση ασθενείς έως μέτριας έντασης και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις περιμένουμε από το απόγευμα στα ορεινά, ενδεικτικό υψόμετρο από τα 700μ. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί σε ενίσχυση σε θυελλώδεις 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση, έτσι οι μέγιστες τιμές θα σημειωθούν το πρωί, από 13 έως 10 βαθμούς στα πεδινά και από 8 έως 4 στα υπόλοιπα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Πέμπτη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις, αυξημένες κυρίως στα ανατολικά με πιθανότητα για τοπικά και ασθενή φαινόμενα (βροχή/χιόνι ορεινά). Οι άνεμοι σε εξασθένηση. Παγετός το πρωί στα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι σε περαιτέρω εξασθένηση. Παγετός τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Τέλος, την Κυριακή, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις. Άνεμοι ασθενείς. Θερμοκρασία σε άνοδο.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση