ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 12 – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΪΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 12 – ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΪΟΥ 2020

Ζέστη και σκόνη στην ατμόσφαιρα το νέο 24ωρο (Τρίτη 12/5).  Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και σκόνη θα επικρατήσουν τουλάχιστον έως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με την θερμοκρασία από την Παρασκευή σε ακραίες για τον μήνα Μάιο τιμές.

Αναλυτικά, την Τρίτη 12 Μαΐου 2020, περιμένουμε αραιές νεφώσεις και σκόνη. Οι άνεμοι αρχικά νοτιοανατολικοί μέτριοι 5 βαθμιαία νοτιοδυτικοί σε εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή κάμψη και θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς στα πεδινά και από 15 έως 26 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τετάρτη, περιμένουμε αραιές νεφώσεις και σκόνη, οι άνεμοι ασθενείς, η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Πέμπτη & την Παρασκευή, διατηρείται η σκόνη στην ατμοσφαίρα, οι άνεμοι νοτιοανατολικοί βασικά ασθενείς, η θερμοκρασία σε περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τέλος, το Σάββατο, περιμένουμε συνθήκες καύσωνα για την εποχή, με την θερμοκρασία σε ακραία επίπεδα 37 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση