ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 2 – ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 2 – ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Περιορίζονται οι μπόρες στα ορεινά κυρίως νότια το νέο 24ωρο (Τρίτη 2/6). Τετάρτη και Πέμπτη δεν προβλέπονται βροχές. Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, την Παρασκευή διαφαίνεται ατμοσφαιρική διαταραχή με πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές και ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων.  Η θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο μέρα με την ημέρα.

Αναλυτικά, την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, περιμένουμε λίγες νεφώσεις πιο πυκνές στα ορεινά και τα νότια με απογευματινές μπόρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς στα πεδινά και από 8 έως 20 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την Τετάρτη και την Πέμπτη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι την Πέμπτη θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, η θερμοκρασία σε νέα άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Την Παρασκευή, περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών, οι άνεμοι θα ενισχυθούν έως σχεδόν θυελλώδεις, η θερμοκρασία σε νέα αισθητή άνοδο.

Τέλος, το Σάββατο, η πιθανότητα για μπόρες εντοπίζεται στα ορεινά, οι άνεμοι στρέφονται σε βορειοδυτικούς και εξασθενούν, η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση