Έκτακτη Εξέλιξη Covid-19: Τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ – 10.568 το τελευταίο 24ωρο

Έκτακτη Εξέλιξη Covid-19: Τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων στις ΗΠΑ – 10.568 το τελευταίο 24ωρο

Αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων covid-19 παρουσιάζουν οι ΗΠΑ. Μόνο το τελευταίο 24ωρο ανακοινώθηκαν 10.568 κρούσματα. 148 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 1.411 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ.

Οι νεκροί πλησιάζουν τους 1.000, με συνολικά επίσημα 922, με τα κρούσματα να ξεπερνούν τα 65.000 εκτοξεύοντας τις ΗΠΑ 3η χώρα παγκοσμίως σε αριθμό κρουσμάτων.

Ο Τραμπ θέλει να σπάσει την καραντίνα!!!

Παρά το γεγονός πως η κατάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες γίνεται εφιαλτική, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε την πρόθεσή του να “επανεκκινήσει” την αμερικανική οικονομία, σπάζοντας την καραντίνα, ορίζοντας μάλιστα και συγκεκριμένη ημερομηνία, τη 12η Απριλίου, δηλαδή την Κυριακή του Πάσχα για τους Καθολικούς. «Η χώρα μας δεν κτίστηκε για να είναι σε καραντίνα. Αν το αφήσουμε στους γιατρούς, θα μας πουν κλείστε το. Κλείστε όλον τον κόσμο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση