Ηλεία: Αστάθεια κυρίως στα ορεινά έως την Πέμπτη και… έρχεται ζέστη!

Ηλεία: Αστάθεια κυρίως στα ορεινά έως την Πέμπτη και… έρχεται ζέστη!

Μπόρες, τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 22/6 σε Πηνεία, Ωλένη, Ολυμπία και περιοχές της Δ.Ε.Βώλακος Πύργου. Περισσότερα από 10 χιλιοστά (mm) ή τόνους νερό το στρέμμα καταγράφηκαν στο Σιμόπουλο Πηνείας από την απογευματινή αστάθεια.

Αλφειούσα – Θεοδώρα Δημητροπούλου, περισσότερα βίντεο μπορείτε να δείτε στην σελίδα μας στο fb https://www.facebook.com/ileiakairos.gr/

Έντονη μπόρα και στην Αλφειούσα Θεοδώρα Δημητροπούλου

Gepostet von ΗΛΕΙΑ καιρός – Θοδωρής Κονδύλης am Montag, 22. Juni 2020

 

Τέλος ο δροσερός καιρός από την Παρασκευή

Όσον αφορά τώρα την προοπτική, στα ορεινά θα εντοπίζεται η απογευματινή αστάθεια την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη -τελευταία ημέρα αστάθειας- φαίνεται να εντείνεται και να επηρεάζει και χαμηλότερα υψόμετρα στα κεντρικά και νότια.

Από την Παρασκευή ομαλοποιείται ο καιρός με την θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο και φαίνεται να σταθεροποιείται στους 32-34 βαθμούς Κελσίου τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, Παρασκευή – Τρίτη, δίνοντας την σκυτάλη με ζέστη στον Ιούλιο.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση