Ηλεία: Άστατος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες

Ηλεία: Άστατος καιρός με χαμηλές θερμοκρασίες

Βαθμιαία από το μεσημέρι της Τρίτης 26/5 περιμένουμε αλλαγή καιρού με μπόρες, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα ηπειρωτικά – ορεινά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στις υπόλοιπες περιοχές. Ενώ ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βορειοδυτικοί έως ισχυροί 6 μποφόρ στο Ιόνιο.

Περισσότερο άστατο καιρό περιμένουμε την Τετάρτη 27/5 με μπόρες/τοπικές βροχές. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους έντονες (χαλάζι). Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπεράσουν τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη 28/5 και την Παρασκευή 29/5 τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα εντοπίζονται στα ηπειρωτικά – ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Νεότερα στα τακτικά δελτία καιρού και τις ενημερώσεις.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση