Ηλεία: Αισθητή η άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Ηλεία: Αισθητή η άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή

Αισθητή είναι η άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή 26 Ιουνίου, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά και τους 34 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά της Ηλείας. Στον παραπάνω πίνακα βλέπετε τις θερμοκρασίες στις 15:00 το μεσημέρι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς στο νομό.

Μετά από τις δροσερές συνθήκες ο Ιούνιος θα φύγει με καλοκαιρινό καιρό με την θερμοκρασία στα συνήθη του Ελληνικού καλοκαιριού επίπεδα (34-36oC).

Ο Ιούλιος θα κάνει ποδαρικό, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, με θερμοκρασίες στα όρια του καύσωνα (..37οC) την Τετάρτη.

Μπορείτε να βλέπετε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν μέσα από τις μετεωρολογικές μας κάμερες στο https://www.ileiakairos.gr/cameras/ (Μέσω κινητού για να βλέπετε τις κάμερες θα πρέπει να ανοίγετε το σύνδεσμο με κάποιο browser πχ Samsung Internet, chrome, Mozilla κτλ.)

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση