Ηλεία: Συννεφιασμένη Κυριακή με λίγες τοπικές βροχές

Ηλεία: Συννεφιασμένη Κυριακή με λίγες τοπικές βροχές

Νεφώσεις επικρατούν στην δυτική και νότια Ελλάδα με καταιγίδες να εκδηλώνονται από τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ιόνιο.

Στην Ηλεία, η συννεφιά που επικρατεί κυρίως στα πιο δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε να δώσει λίγες τοπικές και ασθενείς βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείεται στα βορειοδυτικά να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 με 23 βαθμούς, οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς και στο Ιόνιο έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Άστατος ο καιρός τη νέα εβδομάδα με μπόρες και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Νεότερα στα τακτικά δελτία καιρού και τις ενημερώσεις.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση