Ηλεία: Τα πρωινά εναρμονίζονται με την εποχή

Ηλεία: Τα πρωινά εναρμονίζονται με την εποχή

Θα ενταθεί το πρωινό κρύο τις επόμενες ημέρες με τις ελάχιστες νωρίς το πρωί να πέφτουν τοπικά στα ηπειρωτικά και κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου. Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη, το πρωινό κρύο θα είναι τσουχτερό, όπως αρμόζει για την εποχή.

Μεγάλο θερμοκρασιακό εύρος

Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις θερμοκρασίες που περιμένουμε κατά την διάρκεια της ημέρας, καθώς θα εξακολουθούν να ανέρχονται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Μάλιστα, από την Τρίτη έως και την Πέμπτη περιμένουμε μέγιστες θερμοκρασίες στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών 19 με 20 βαθμούς Κελσίου, ίσως τοπικά την Τετάρτη και 21.

Το πρωινό κρύο φαίνεται να περιορίζεται, να μαλακώνει δηλαδή ο καιρός, από την Παρασκευή με την έλευση μιας ατμοσφαιρικής διαταραχής η οποία θα δώσει βροχές και τοπικές καταιγίδες. Λόγω των φαινομένων, όπως είναι φυσικό, ενώ θα ανέβουν οι ελάχιστες θα πέσουν λίγο οι μέγιστες θερμοκρασίες από τους 19-20, στους 17-18 βαθμούς.

Νεότερα στις τακτικές ενημερώσεις.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση