Ηλεία: Τελευταία ξεσπάσματα πριν την βελτίωση το πρωί της Τρίτης

Ηλεία: Τελευταία ξεσπάσματα πριν την βελτίωση το πρωί της Τρίτης

Καταιγίδα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Κυλλήνη. Θα συνεχιστούν οι σποραδικές καταιγίδες κατά την διάρκεια της νύχτας με αυξημένη πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Συνολικά, η κακοκαιρία “Γηρυόνης” έδωσε 20 με 40 χιλιοστά ύψη βροχής στο νομό μας.

Νωρίτερα, ο Θοδωρής Κουτσαντωνόπουλος απαθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό την ηλεκτρική δραστηριότητα δυτικά του Πύργου.

Όπως ήδη έχουμε ενημερώσει, από το πρωί της Τρίτης τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια του νομού και γρήγορα θα σταματήσουν.

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση