Ηλεία: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες Δευτέρα – Τρίτη

Ηλεία: Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες Δευτέρα – Τρίτη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε το 48ωρο Δευτέρα – Τρίτη. Τα περισσότερα και εντονότερα φαινόμενα τα περιμένουμε στα ηπειρωτικά.

Ειδικότερα, όπως ήδη έχουμε ενημερώσει στην τακτική πρόγνωση καιρού (εδώ), από το μεσημέρι της Δευτέρας πρώτα στα ηπειρωτικά – ορεινά περιμένουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες φαινόμενα τα οποία θα επεκταθούν το απόγευμα στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση τα βορειοδυτικά όπου δεν φαίνεται να επηρεάζονται.

Την Τρίτη, το πρωί περιμένουμε μπόρες ή τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά και τα ορεινά, και από την Τετάρτη περιορίζονται μόνο στα ορεινά.

Τα φαινόμενα κατά τόπους δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι, τοπικά υψηλή ραγδαιότητα βροχόπτωσης και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση