Καθ οδόν ο “Γηρυόνης”
πηγή δορυφορικής : meteologix.com

Καθ οδόν ο “Γηρυόνης”

Καθ οδόν βρίσκεται το καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό της κεντρικής Μεσογείου, όπως βλέπουμε στην δορυφορική το πρωί της Κυριακής, πλήττει την γείτονα Ιταλία όπου από τη νύχτα της Παρασκευής αντιμετωπίζει προβλήματα στα βορειοδυτικά της χώρας. Το πρωί της Κυριακής καταιγίδες εκδηλώνονται στα νότια της χώρας και κυρίως στην ανατολική Σικελία.

Από το βράδυ περιμένουμε επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και τα Δυτικά της χώρας μας και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν ανατολικότερα.

  • Αναλυτικά το δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ΕΔΩ
  • Αναλυτικά το δελτίο καιρού Ηλείας ΕΔΩ

 

 

Next PostRead more articles

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

This Post Has One Comment

  1. Avatar
    Λίλι

    Αχαΐα..τί γινεται; αέρας προς το παρόν και βροχη

Αφήστε μια απάντηση