Πάτρα: Κλειστή η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στην περιμετρική λόγω δασικής πυρκαγιάς (βίντεο)

Πάτρα: Κλειστή η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στην περιμετρική λόγω δασικής πυρκαγιάς (βίντεο)

Δασική πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Συχαινών-Βούντενης της Πάτρας.

Η φωτιά συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη, η Αστυνομία προσπαθεί να διατηρήσει τους δρόμους ανοικτούς για να έχουν εύκολη πρόσβαση τα Πυροσβεστικά. Στην ευρύτερη περιοχή δεν επιτρέπεται η κυκλοφορίας οχημάτων πολιτών.

Κλειστή η Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στην περιμετρική.

Πολλά από τα Πυροσβεστικά είναι παρατεταγμένα επί της Περιμετρικής με τις φλόγες να είναι ακριβώς κάτω από την γέφυρα της οδού η οποία είναι κλειστή. Οι άνεμοι στην περιοχή πνέουν ισχυροί, δυσκολεύουν το έργο το Πυροσβεστών κι έτσι οι φλόγες πέρασαν την Περιμετρική.

Ζωντανές εικόνες από την πυρκαγιά στα Συχαινά (2)

Συγκλονιστικές εικόνες από την πυρκαγιά, που ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης στην ευρύτερη περιοχή των Συχαινών-Βούντενης της Πάτρας.

Gepostet von The Best Portal am Mittwoch, 16. September 2020

Πηγή: thebest.gr

Θοδωρής Κονδύλης

MSc Διαχείριση Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) | Επιμόρφωση: Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα (ΕΚΠΑ) | BSc Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών

Αφήστε μια απάντηση