Πυρκαγιά Κεχριές: Πρόγνωση ανέμων στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας

Πυρκαγιά Κεχριές: Πρόγνωση ανέμων στην περιοχή της ανατολικής Κορινθίας

Προς εξασθένηση οι άνεμοι το νέο 24ωρο στην Κορινθία. Ευνοϊκές συνθήκες για τον έλεγχο της εξάπλωσης της πυρκαγιάς από το απόγευμα της Παρασκευής και κυρίως το Σαββατοκύριακο με την σημαντική εξασθένηση των ανέμων. Από την Δευτέρα περιμένουμε εκ νέου ενίσχυση.

Ειδικότερα, το πρωί μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής 24/7 θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 3 με 5, το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν στα 2 μποφόρ.

Το Σάββατο 25/7 περιμένουμε βόρειους βορειοδυτικούς 2 με 4, από το απόγευμα νότιοι 2 έως άπνοια. Την Κυριακή 26/7 βόρειοι 2 με 3, από το απόγευμα νότιοι έως 2.

Την Δευτέρα 27/7 προβλέπεται ενίσχυση, βόρειοι βορειοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και την Τρίτη 28/7 περαιτέρω ενίσχυση στα 5 με 7 μποφόρ.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση