You are currently viewing 2020-2021: Ανανεωμένοι… & ενημερωμένοι είμαστε ασφαλείς!

2020-2021: Ανανεωμένοι… & ενημερωμένοι είμαστε ασφαλείς!

Κλείσαμε ένα χρόνο ως ileiakairos.gr και συνεχίζουμε με νέα εικόνα στα λογότυπα μας! 544.334 επισκέψεις σε ένα χρόνο, με το ημερήσιο ρεκόρ να το κατέχει η ημέρα άφιξης του μεσογειακού Κυκλώνα 17 Σεπτεμβρίου 2020 με 20.672 επισκέψεις.

Απευθυνόμενος στον κάθε ένα ξεχωριστά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δυναμική που έχετε δώσει στην ιστοσελίδα, το οποίο φυσικά με χαροποιεί αλλά μου προσθέτει και άγχος ώστε να ανταποκρίνομαι στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των συνθηκών, με την γενική έννοια του όρου, της εποχής. Με τις καθημερινές προγνώσεις και ενημερώσεις για την εξέλιξη του καιρού της Ηλείας, αλλά και της χώρας μας, ελπίζω να συμβάλλω στην καθημερινότητα σας, προσπαθώντας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, χωρίς υπερβολές στα πλαίσια φυσικά του ανθρωπίνως δυνατού με μόνο στόχο: ενημερωμένοι είμαστε ασφαλείς! .

Σίγουρα έχουν τύχει και αστοχίες, οι οποίες πολλές φορές είναι αναπόφευκτες και δυστυχώς όσο και να προσπαθούμε δεν γίνεται να τα γνωρίζουμε όλα και ίσως να μην μάθουμε την φύση ποτέ στο 100%. Μπορούμε όμως να προσαρμοστούμε με αυτήν και να συνυπάρχουμε με τους κανόνες της.

Στην ολοένα αυξανόμενη τρωτότητα των συστημάτων που συγκροτούν την σύγχρονη κοινωνία μας και στην εποχή της κλιματικής κρίσης η ενημέρωση αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες πρόληψης των φυσικών καταστροφών.

Μέσα από την σελίδα μας δίνουμε έμφαση σε όλο το φάσμα των φυσικών καταστροφών (γεωδυναμικές, υδρομετεωρολογικές, βιολογικές, φυσικοτεχνολογικές) παρακολουθώντας όλες τις φυσικές διεργασίες και εξελίξεις στην περιοχή μας, την χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα φυσικά φαινόμενα τα οποία συμβαίνουν εδώ και εκατομμύρια χρόνια, στην σύγχρονη εποχή καταλήξαμε να τα θεωρούμε καταστροφικά. Ο λόγος; η ανεξέλεγκτη ανθρώπινη δραστηριότητα, η οποία οδήγησε στον καταστροφικό χαρακτήρα των φυσικών διεργασιών, εμπλέκεται με την ολοένα αυξανόμενη τεχνολογική εξέλιξη οδηγώντας σε συνδυασμό κινδύνων και νέους αναδυόμενους κινδύνους.

Η καλύτερη πρόληψη είναι η ενημέρωση και ενημερωμένοι είμαστε ασφαλείς!

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια!

Θοδωρής Κονδύλης
MSc Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων (ΕΚΠΑ)

 

Θοδωρής Κονδύλης

🎓MSc Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων 📚Edu Μετεωρολογία & Κλιματική Αλλαγή 🎓BSc Μηχανικός Πληροφορικής

Αφήστε μια απάντηση