ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ασθενείς βροχές περιμένουμε το νέο 24ωρο (Δευτέρα 23/3). Σημαντική κακοκαιρία προβλέπεται από την Τετάρτη με θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ανέμους και βροχές πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα.

Αναλυτικά, την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί σε ενίσχυση θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς στα πεδινά και από 8 έως 14 στα υπόλοιπα ημιορεινά – ορεινά.

Το επόμενο τετραήμερο:

Την  Τρίτη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις περισσότερες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν πρόσκαιρα και η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη περιμένουμε μεταβολή του καιρού με βροχές, την Πέμπτη πιθανόν κατά τόπους ισχυρές και επικράτηση θυελλωδών έως πολύ θυελλωδών ανέμων. Η θερμοκρασία σε άνοδο.

Την Παρασκευή, φαίνεται πως θα συνεχιστεί η κακοκαιρία με στροφή των ανέμων σε δυτικούς και πτώση της θερμοκρασίας.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Προγνώστης Kαιρού - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr -Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας -

Αφήστε μια απάντηση