ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 – ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 – ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Αίθριος ο καιρός το νέο 24ωρο (Παρασκευή 26/6) με πιθανότητα για όμβρους στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο. Ζέστη από την Δευτέρα με 34 – 36 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Πιθανότητα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά για τοπικούς όμβρους. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς στα πεδινά και από 15 έως 29 βαθμούς στα ημιορεινά – ορεινά.

Στην Ζάκυνθο, ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι  βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Το επόμενο τετραήμερο:

Το Σαββατοκύριακο αίθριος, οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως μέτριοι τις θερμές ώρες, η θερμοκρασία στους 33 βαθμούς.

Την Δευτέρα 34 και την Τρίτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.

 

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο την Παρασκευή 26 Ιουνίου:

Γενικά αίθριος καιρός, με πιθανότητα για τοπικούς όμβρους το απόγευμα στα ορεινά της δυτικής Αρκαδίας και της βόρειας Μεσσηνίας.

Οι άνεμοι στο σαρωνικό θα φτάνουν έως ισχυροί 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στην δυτική και νότια Πελοπόννησο 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση