Ενίσχυση μαΐστρου από τη νύχτα – Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών

Ενίσχυση μαΐστρου από τη νύχτα – Αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιών

Ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι άνεμοι κατά την διάρκεια της νύχτας στο Ιόνιο. Σε ισχυρούς 6 μποφόρ θα πνέουν ήδη από τα ξημερώματα.

Ισχυρός μαΐστρος θα πνέει από τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ζάκυνθο και σταδιακά και στην δυτική Πελοπόννησο. Στα 5 με 6 και πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ θα πνέουν οι βορειοδυτικοί κατά την διάρκεια της ημέρας με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η Γ.Γ.Π.Π., σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, έχει προειδοποιήσει για υψηλό κίνδυνο την Κυριακή. Να υπενθυμίσουμε ότι η προειδοποίηση είναι σε ισχύ από 00:00 έως 24:00 της Κυριακής 21 Ιουνίου (περισσότερα εδώ).

 

 

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Φυσικών Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Επιμόρφωση "Μετεωρολογικά Φαινόμενα, φυσικές διεργασίες στην ατμόσφαιρα, πρόγνωση καιρού & ακραία καιρικά φαινόμενα" Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) (2020) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr - Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας

Αφήστε μια απάντηση