Ηλεία: Επιδείνωση το απόγευμα/βράδυ της Κυριακής

Ηλεία: Επιδείνωση το απόγευμα/βράδυ της Κυριακής

Μην σας ξεγελά το άνοιγμα που παρουσιάζει ο καιρός το μεσημέρι της Κυριακής, τις επόμενες ώρες περιμένουμε εκ νέου κλείσιμο με βροχές και τοπικές καταιγίδες οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις (χιονοχάλαζο). Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις περιμένουμε στα ορεινά και το βράδυ σε χαμηλά υψόμετρα (όπως ενδεικτικά έχουμε δώσει στην πρόγνωση καιρού Κυριακής 5/1).

Παράλληλα, θα ενισχυθούν οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις σε ισχυρούς έως θυελλώδεις, στο Ιόνιο 9 μποφόρ, με την θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Νεότερα στις τακτικές ενημερώσεις.

Θοδωρής Κονδύλης

Μεταπτυχιακός φοιτητής (MSc) "Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών & Κρίσεων" Τμήμα Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) - Μηχανικός Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Λάρισας (2011) - Προγνώστης Kαιρού - Ιδρυτικό (2007) μέλος του μετεωρολογικού portal metar.gr -Ιδιοκτήτης των μετεωρολογικών σταθμών Λαμπείας & Ανδρίτσαινας Ηλείας κάθως και των μετεο-διαδικτυακών καμερών του metar.gr στο νομό Ηλείας -

Αφήστε μια απάντηση